Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

巨人猎手: Bir Basit ve Heyecan Verici Keskin Nişancı Oyunu

巨人猎手, iPhone'da mevcut olan heyecan verici bir keskin nişancı oyunudur. Bu oyunda, dünya çapında belirli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan dev canavarları ortadan kaldırmakla görevli bir keskin nişancının rolünü üstleniyorsunuz. Güvenilir keskin nişancı tüfeğinizle bu canavarları indirmek ve insanlığı kurtarmak size düşmektedir.

Oyunda basit ve sezgisel kontroller bulunmaktadır. Parmak kaydırarak nişan alabilir ve ateş etmek için bırakabilirsiniz, bu da düşmanları hassasiyet ve doğrulukla indirmeyi kolaylaştırır. Grafikler basit ancak ferahlatıcıdır ve oyun deneyimine sizi dahil eder.

Oyun ilerledikçe, atış açınızı ayarlamak ve atışlarınızın zamanlamasını ustalaşmak için çeşitli engelleri aşmanız ve canavarlara ölümcül darbeler indirmeniz gerekecektir. Farklı bir keskin nişancı deneyimi ve görsel etki sunan geniş bir silah ve mermi yelpazesiyle, oyunun sıkıcı olmayacağından emin olabilirsiniz.

巨人猎手, farklı dev türleri ve çeşitli sahne ayarları sunar, her biri kendi benzersiz mimari simgeleriyle. Bu, bu devasa yaratıkları indirmenin heyecanını ve tatminini artırır.

Eğer bir keskin nişancı oyunu hayranıysanız ve heyecan verici bir oyun deneyimini seviyorsanız,巨人猎手 kesinlikle denemeye değer. Ücretsiz olarak App Store'dan indirin ve en iyi keskin nişancı olma görevinize başlayın.

Program diğer dillerde mevcuttur

巨人猎手 iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.1.40
  • 4.6

(0)
  • Güvenlik Durumu

巨人猎手 hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer 巨人猎手 denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam